W3vina.COM Free Wordpress Themes Joomla Templates Best Wordpress Themes Premium Wordpress Themes Top Best Wordpress Themes 2012

Törtpaszuly

TörtpaszulyTortpaszuly
Hozzavalok:
– 500 g paszuly
– 2 fej voroshagyma
– 4 gerezd fokhagyma
– keves liszt
– olaj vagy zsir
– so, bors
– pirospaprika
– petyrezselyemzold
Elkeszites:
A paszulyt megmossuk es beaztatjuk egy nappal a fozes elott. Masnap odatesszuk 3 liter sos vizbe foni. Amikor megfott leontjuk a levet es robotgeppel osszetorjuk, aztan belereszeljuk a fokhagymat, majd izesitjuk soval, borssal. Keves lisztbol rantast keszitunk es ezzel suritjuk, ha tul suru pedig a paszuly levevel higitjuk. A hagymat felkarikazzuk es olajban vagy zsirban megsutjuk, majd ezzel talaljuk, de fustolt szalonnat, sonkat es kolbaszt is suthetunk hozza, igy izletesebb.

A paszuly levebol levest is keszithetunk csipetke tesztaval, egy evokanal hagymas zsirt teszunk ra, fuszerezzuk meg izles szerint (ha szukseges) es friss petrezselyemzolddel megszorjuk.

Jo etvagyat hozza!

# * PARTNEREINK – Ajánljuk… | * PARTNEREINK – Ajánljuk… | * PARTNEREINK – Ajánljuk…

Leave a Response

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

*