W3vina.COM Free Wordpress Themes Joomla Templates Best Wordpress Themes Premium Wordpress Themes Top Best Wordpress Themes 2012

Savanyu kaposzta agyon sult kolbasz !

SONY DSCSavanyu kaposzta agyon sult kolbasz
A savanyu kaposzta szezonja a teli idoszak, C vitaminban gazdag, ezert megosztok veletek egy egyszeru, de inycsiklando receptet a finom,egeszseges, tradicionalis etelek kedveloinek.

Hozzavalok:
– 1 par friss kolbasz, de lehet fustolt is (izles kerdese)
– 1,5 kg savanyu kaposzta
– orolt fekete bors
– delikat

Elkeszites:
A savanyu kaposztat mosssuk meg, ha nagyon savanyu, majd helyezzuk bele egy tepsibe. Fuszerezzuk delikattal, borssal es helyezzuk ra a friss kolbaszt, amit egy kicsit szurkaljunk meg. A tepsit takarjuk le foliaval es elomelegitett sutobe tegyuk be. Korulbelul 20 perc utan forditsuk meg a kolbaszt es ismet szurkaljuk meg.

Ujabb 15 perc utan vegyuk le a foliat es a kolbaszt vegyuk ki, a kaposztat pedig keverjuk ossze, majd tegyuk vissza a kolbaszt es ujabb 20 percig sussuk. Ez az egytal etel 1 ora alatt elkeszul es, ha mindent ugy csinalsz, ahogyan le van irva nincs mit elrontani rajta.

Jo etvagyat hozza!

# * PARTNEREINK – Ajánljuk… | * PARTNEREINK – Ajánljuk… | * PARTNEREINK – Ajánljuk…

Leave a Response

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

*