W3vina.COM Free Wordpress Themes Joomla Templates Best Wordpress Themes Premium Wordpress Themes Top Best Wordpress Themes 2012

Ribizli-hab !

Ribizli-habRibizli-hab !

Hozzavalok:
– 40 dkg porcukor
– 5 tojasfeherje
– 40 dkg piros ribizli
– par szem ribizli a talalashoz
Elkeszites:
A ribizlit megtisztitjuk a szaratol es alaposan megmossuk, majd lecsepegtetjuk. A tojasfeherjet a cukorral kemeny habba verjuk (ez korulbelul 15 percet vesz igenybe), majd hozzaadjuk a ribizlit es tovabb keverjuk. Amikor ezzel keszen vagyunk, hutobe tesszuk es talalaskor a megmaradt ribizliszemekkel megszorjuk.

Egy kedvenc nyari csemege, aminek nem lehet ellenallni. Keszitsetek el ti is  barataitoknak ,csaladtagoknak, igerem nem banjatok meg.

Jo etvagyat!

# * PARTNEREINK – Ajánljuk… | * PARTNEREINK – Ajánljuk… | * PARTNEREINK – Ajánljuk…

Leave a Response

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

*