W3vina.COM Free Wordpress Themes Joomla Templates Best Wordpress Themes Premium Wordpress Themes Top Best Wordpress Themes 2012

Mezes – szezammagos kinai csirkemell

Hozzavalok 4 fore:Mezes szezammagos kinai csirkemell
600 gr. csirkemellfile

A bundahoz hozzavalok:

– 4 evokanal liszt
– 1 teaskanal sutopor
– 1 tojas
– 2,5 evokanal etkezesi kemenyito
– egy csipetnyi so
– 2 evokanal mogyoroolaj, de aki nem szereti az hasznalhat napraforgo olajat is
– 150 ml langyos viz

A mazhoz a kovetkezo osszetevok kellenek:
– 3 evokanal cukor
– 2 evokanal mez
– 2 evokanal ketchup
– 2 evokanal szezammag
– 1 evokanal borecet
– izles szerint tehetunk bele 2 teaskanal csiliszoszt, de aki nem szereti ki is hagyhatja
– napraforgoolaj vagy olivaolaj a suteshez

Az elkesziteshez vagjuk a csirkemelleket kissebb darabokra, a bundahoz a hozzavalokat alaposan keverjuk ossze, majd forgassuk bele a csirkemelleket. Sok olajban korulbelul 5 percig sussuk, majd kiszedjuk egy papirszalvetara, hogy az olaj lecsepegjen rola. A mazhoz a hozzavalokat osszekeverjuk, majd egy serpenyoben felmelegitjuk. Ezutan a csirkefalatokat ovatosan beleforgatjuk, megszorjuk a szezammaggal es meg 2 percig piritjuk. Az egesz folyamat, elokeszulet, sutes 25 percet vesz igenybe, igy villamgyorsan elkeszithetjuk barmikor!

# * PARTNEREINK – Ajánljuk… | * PARTNEREINK – Ajánljuk… | * PARTNEREINK – Ajánljuk…

Leave a Response

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

*